top of page
Buscar
  • Foto del escritorAina Rovira

L’ALIMENTACIÓ SALUDABLE I L’ESPORT, LA CLAU PER APRIMAR-SE

Actualizado: 10 abr 2019



Si encara ets dels que penses que per aprimar-te hauràs de passar gana, menjant cada dia només verdura i amanida o destinar molts diners en comprar productes que et prometin reduir pes, no deixis de llegir aquest article.    

Sentir-nos millor amb el nostre cos, rejovenits i més àgils són els principals objectius que busquem en començar a fer una dieta, tot i que moltes vegades tornem als vells costums i la deixem de banda.          

La clau per aconseguir una reducció de pes saludable i que perduri durant el temps és deixar-nos de fixar en el terme dieta i centrar-nos més en el concepte de canvi d’hàbits alimentaris i d’estil de vida.

Com pots fer-ho?

Observa la teva nevera. No poden faltar-hi les verdures ni les fruites més fresques que ens aporten les vitamines pel nostre organisme.

Obre el teu rebost i abandona els productes processats, dolços i snacksque només aporten molt sucre, moltes calories i pocs nutrientsDeixa de contar calories, centra’t a observar què és el que menges. Estàs consumint aliments reals, és a dir fruita i verdura fresca, cereals integrals, llegums, proteïnes d’alta qualitat?

Planifica els menús setmanals. El nutricionista et donarà noves idees i t’ajudarà a trobar un equilibri en els teus àpats. Aprendràs a distingir quins aliments són millors pel teu cos i quins no.

Portes una vida molt sedentària? La reducció de pes va estretament lligada a la realització d’activitat física.

Per tot això, al Vic-ETB hem creat el Programa Aprima’t. Un projecte personalitzat i adaptat a les necessitats de cada persona, on durant cinc setmanes, tindràs l’assessorament i l’acompanyament d’una nutricionista i d’un entrenador personal que t’aconsellaran per arribar als teus objectius.

Estàs preparat per començar amb un nou estil de vida? No t’ho pensis més i vine a informar-te’n.


21 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
Publicar: Blog2_Post
bottom of page