top of page
Buscar
  • Foto del escritorAina Rovira

Quin és el millor mètode per cremar grassa?

Partint del fet que cada persona té unes característiques diferents i que el més adequat és el treball personalitzat, existeixen unes premisses que segons evidència científica han demostrat que ajuden a la pèrdua de massa grassa.

Durant anys s’ha dit que l’exercici cardiovascular, és la millor manera d’eliminar grassa i baixar el pes. Per cardio ens referim a l’exercici aeròbic de baixa intensitat.

Però què ha passat?

Actualment s’ha vist que això no és així i que s’aconsegueix cremar més grassa si es fa un exercici de força, és a dir, una rutina de musculatura.

I això per què?

Com més quantitat de múscul tenim al cos, més capacitat té de gastar calories i hores després d’un exercici de força, el cos continua cremant calories i per tant la crema de grassa corporal és més elevada durant més temps.


Conclusió:


L'alimentació i l'entrenament han de ser sempre 100% personalitzats, per tal d'adaptar totes les accions a les nostres característiques. Posar-nos a mans de professionals especialitzats ens assegura ja un alta probabilitat d'aconseguir els nostres objectius.


39 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
Publicar: Blog2_Post
bottom of page